Voor 22:00u besteld, morgen in huis • Gratis bezorgen boven €50 • Discreet verpakt en bezorgd

Disclaimer

Royal-Romance (Kamer van Koophandel: 34206992), hierna te noemen Royal-Romance, verleent u hierbij toegang tot Royal Romance en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Royal-Romance behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Royal-Romance spant zich in om de inhoud van Royal-Romance zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op Royal-Romance aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Royal-Romance.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op Royal-Romance geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Royal-Romance opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Royal-Romance nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Royal-Romance .
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Royal-Romance , behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.