Voor 22:00u besteld, morgen in huis • Gratis bezorgen boven €50 • Discreet verpakt en bezorgd

Betalen

Alle betalingsmogelijkheden op een rij

Betaal je bestelling eenvoudig en veilig via je vertrouwde internetbetaalomgeving. Bovendien is het veilig omdat je de betaling moet bevestigen met je elektronische handtekening. Bij het terugsturen van artikelen word je terugbetaling automatisch geregeld.

PayPal is een online betaalmethode waarmee je gemakkelijk en veilig online betalingen kunt doen. PayPal helpt jouw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Je bank- of creditcardgegevens worden alleen door PayPal opgeslagen. Daarom is het bij aankopen die je doet met PayPal niet nodig om bij iedere transactie opnieuw je gegevens via internet te verzenden. Dit maakt betalen via PayPal extra veilig. Daarnaast maakt dit systeem betalen extra eenvoudig: je betaalt met slechts een paar klikken omdat je kaartgegevens gekoppeld zijn aan je account – en je deze gegevens dus niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren. Maak gratis een PayPal-account aan en koppel deze aan je bankrekening of creditcard. Dan wordt winkelen bij Royal-Romance nog eenvoudiger. je kunt meer informatie vinden over PayPal op www.paypal.com/nl. Bij het terugsturen van artikelen wordt de terugbetaling automatisch geregeld.

Betalen via automatische incasso is comfortabel, betrouwbaar en eenvoudig. Je geeft Royal-Romance een machtiging om betalingen automatisch van je rekening af te schrijven. Betaal je met automatische incasso dan rekenen wij momenteel € 2,00 aan kosten voor het betalingsverkeer. In geval dat de automatische incasso gestorneerd wordt (dit kan tot 56 kalenderdagen na afschrijving) brengen wij tevens € 0,50 bankkosten in rekening.

Met SOFORT is het online betalen eenvoudiger dan ooit! Je gebruikt hiervoor gewoon je vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.

Royal Romance biedt de mogelijkheid om met bitcoin te betalen. Betalen met de de bitcoin is net zo eenvoudig als het versturen van een mailtje.